Van Oldeniel piano's en vleugels

KAWAI GX-2 ATX vleugel

Lengte:180 cm

DE STILTE EN DE AKOESTISCHE KAWAI PIANO

Een Anytime piano is een akoestisch instrument dat met behulp van een koptelefoon op ieder gewenst tijdstip op iedere gewenste plek kan worden bespeeld. Geniet de prachtige, subtiele aanslag van een Kawai vleugel met de discretie en de aangename eigenschappen van een digitaal instrument. Wanneer en waar u ook wilt – AnyTimeX maakt het mogelijk.

GEAVANCEERDE VLEUGELCONTROLE: IHSS TECHNOLOGIE

Het volume van een akoestische piano is proportioneel t.o.v. de kracht waarmee de hamer op de snaren slaat. Een zachte toetsenaanslag wordt met langzame hamerbewegingen omgezet, daaruit resulteert een zachte pianissimo toon, terwijl een snellere, sterkere hamerbeweging de snaren met een grotere kracht aanslaat, waardoor een luide fortissimo klank ontstaat.

De piano´s van de AnyTimeX serie reproduceren dit gedrag exact. Ingebouwde optische sensoren binnenin het mechaniek herkennen de precieze beweging van iedere hamer. Het geïntegreerde Hammer Sensor System (IHSS) geeft de subtiele en muzikale expressie nog preciezer weer dan op toetsen gebaseerde sensoren. Daardoor kan iedere musicus van de fijne nuances van een akoestische pianoaanslag genieten, onafhankelijk van de woonsituatie of de omgeving.

UNIEKE EX KLANK

Wanneer de uitschakeling van het geluid geactiveerd is, benut het AnytimeX systeem de klank van Kawai´s unieke EX concertvleugel met de nieuwste 88-toetsen Stereo Sampling techniek en geavanceerde demper- en snarenresonanties. Bovendien wordt de gepatenteerde Ultra Progressive Harmonic Imaging Sound technologie in de AnyTimeX serie toegepast om harmonische overgangen over het totale dynamische bereik van het klavier te garanderen.

SOUNDBOARD SPEAKER SYSTEM (ATX-F MODEL)

De nieuwste ATX-f modellen van de AnyTimeX serie maken de digitale functies ook zonder de koptelefoon mogelijk. Dit unieke systeem leidt de energie van de trillingen terug naar de zangbodem en maakt daarmee een rustig, discreet spel mogelijk.

VERBORGEN BEDIENINGSPANEEL

AnyTimeX instrumenten beschikken over een innovatief uitschuifbaar bedieningspaneel, dat verborgen onder het klavier ligt. Het kan via een lichte druk worden uitgeschoven en onthult een LCD display met bedieningstoetsen, dat de comfortabele toegang tot een aantal kwalitatief hoogwaardige sounds, een regelbare metronoom, song recorder en een groot aantal andere nuttige functies mogelijk maakt.

 

€ 32.884,- € 30.300,-

MEER INFORMATIE

 
   « kawai piano vleugel overzicht