Van Oldeniel piano's en vleugels

KAWAI NOVUS NV5 digitale piano

KLEUR: zwart hoogglans

Klik hier om de video af te spelen

 

De Kawai Novus NV5 is de perfecte combinatie van traditie en innovatie. Een indrukwekkend Hybrid instrument dat een toetsenmechaniek met dempermechaniek met de nieuwste klank- en versterkertechnologie combineert. Ontworpen voor en getest door professionele pianisten beleeft u het typische speelgevoel van een akoestisch Premium instrument, met alle practische en aangename voordelen van een moderne digitale piano.

De Kawai Novus NV5 – een pianobelevenis op een Hybrid piano. Authentiek pianomechaniek Het Millennium III Hybrid mechaniek representeert de jongste mijlpaal in Kawai’s lange geschiedenis van piano-innovaties en vormt het middelpunt van de Novus NV5. Gebaseerd op het beproefde mechaniek van de K-serie beschikt het Millennium III Hybrid mechaniek eveneens over verlengde toetsen en onderdelen van ABS carbon. De traditionele vilten hamers werden daarbij echter door ABS-hamers met gewicht vervangen, aangezien er zich in de Novus NV5 geen metalen snaren bevinden waarop de hamers bij het spelen zouden kunnen slaan.

Om de exacte sterkte van de aanslag te kunnen vaststellen is de Novus NV5 met optische sensoren met een hoge resolutie uitgerust. Millennium III Hybrid biedt alle voordelen van een Premium klavier in een digitaal instrument. Deze prestatie van de moderne ingenieurskunst geeft ook de meest veeleisende pianisten de mogelijkheid om van het ongeëvenaarde speelgevoel van een akoestische piano te genieten, onafhankelijk van het tijdstip en van de grootte van uw huis. Optimaal uitdrukkingsvermogen Het Millennium III Hybrid klaviermechaniek bestaat uit meer dan 6.000 afzonderlijke onderdelen. Ieder onderdeel speelt een belangrijke rol, opdat de speler zijn gevoelens en emoties muzikaal tot uitdrukking kan brengen. De met uiterste precisie vervaardigde ABS hamers in de Novus NV5 garanderen een structurele stabiliteit en maken een uitstekend speelgevoel mogelijk. Door de gegradueerde hamers (zwaardere hamers in de bas en lichte in de discant) voelt het klavier aan als bij een goed afgestelde akoestische piano. Om de exacte sterkte van de aanslag te kunnen vaststellen is de Novus NV5 met optische sensoren met een hoge resolutie uitgerust, die iedere uiterst subtiele beweging van de hamers accuraat meten. Ook snelle pianissimo passages of zelfs trillers worden door dit sensorsysteem zonder problemen herkend.

Bruto adviesprijs € 6.499,- /Nu € 5.990,-

MEER INFORMATIE

 
   « digitale home piano's overzicht