Van Oldeniel piano's en vleugels

Yamaha P45 Digitale home/stage piano

Kleur: zwart

Klik hier om de video af te spelen

Geniet overal van het echte gevoel van deze Yamaha p45 digitale piano. Deze compacte en stijlvolle digitale piano is eenvoudig te gebruiken.

De toetsaanslag biedt een authentieke pianospeelbeleving.

De P-45 beschikt over een GHS-klavier (Graded Hammer Standard). De aanslag van het toetsenbord verandert geleidelijk, afhankelijk van toetsgebied, zodat het zwaarder speelt bij het spelen van baspartijen en lichter bij spelen in het hoog. De piano beschikt over een klavier dat natuurlijk aanvoelt, met zwarte toetsen die over een matte afwerking beschikken, voor authentiek pianospelen dat het bespelen van een akoestische piano dicht benadert.

Reproduceert de realistische weerkaatsingen van een vleugel.

De P-45 is verbeterd ten opzichte van de traditionele AWM-synthese om echte pianoklanken te leveren. AWM is een technologie die gebruikmaakt van digitale opnamen van bronnen, zoals echte instrumenten, en biedt u de mogelijkheid om van echte vleugelklanken te genieten, waar u ook bent.

Eenvoudige bediening met een enkele knop

Verschillende P-45-instellingen kunnen met een enkele knop worden gewijzigd. Houd de knop 'GRAND PIANO/FUNCTION' ingedrukt en druk op het toetsenbord om timbres te veranderen, demo's af te spelen, de metronoom te configureren en meer.

Bruto adviesprijs € 526,- / Kom langs voor de beste prijs!

MEER INFORMATIE

 
   « digitale home piano's overzicht