Van Oldeniel piano's en vleugels

Yamaha YDP S34

Kleur: black walnut, wit satin

Klik hier om de video af te spelen


Modern en stijlvol


Nu moderne woningen steeds compacter worden, biedt de Yamaha Arius YDP-S34 digitale piano een creatieve en eigentijdse benadering van de digitale piano. Het stijlvolle en discrete ontwerp brengt elegantie in elke ruimte, terwijl het blijft zorgen voor een verbazingwekkende geluidskwaliteit.

Muziek die makkelijk in uw leven past


Het leven kan druk zijn, maar we moeten allemaal de tijd nemen om de dingen te doen waar we van houden. Het genot van het spelen van muziek in uw leven brengen, moet eenvoudig zijn. Met de Arius YDP-S34 digitale piano kunt u rekenen op een kwalitatief hoogstaand instrument dat zich als stijlvol meubelstuk doet gelden.

Ontworpen voor een authentieke akoestische pianobeleving


Terwijl de YDP-S34 over een moderne, stijlvolle look beschikt, biedt het ook een traditionele akoestische pianospeelbeleving. Yamaha heeft meer dan een eeuw ervaring opgebouwd in het vervaardigen van akoestische piano's en heeft deze ervaring aangeboord bij het ontwerpen van digitale piano's. Vanaf het moment dat u de klep opent, gaat zitten en begint te spelen, wordt u ondergedompeld in de klank van de vlaggenschipconcertvleugel van Yamaha, de CFX. De 88 Graded Hammer Standard-toetsen repliceren de aanslag van een vleugel en geven u een authentieke akoestische pianobeleving.

De krachtige klank van de vermaarde Yamaha CFX vleugel

Yamaha’s vlaggenschipconcertvleugel (275 cm), de CFX, biedt sprankelend hoog en krachtig, doordringend laag met een geluid dat tot de verste uithoeken van elke concertzaal draagt. De CFX werd bespeeld door de winnaar van het prestigieuze Internationale Frédéric Chopin Pianoconcours in 2010 en wordt sindsdien erkend als een van de beste concertvleugels van deze tijd.

Toets-lossamples
Deze eigenschap reproduceert de lichte klankverandering op het moment dat u de vingers van de toetsen haalt. Beter nog, er zijn verschillende toets-losgeluiden die worden geproduceerd voor staccato en legato spelen.

Snaarresonantie
Als de hamer van een vleugel de snaar raakt, gaan andere snaren ook resoneren. De YDP-S34 kan dit effect reproduceren met zijn snaarresonantie-eigenschap.

Bespeelbaarheid en comfort van een authentieke akoestische piano

Het 88 toetsen tellende GHS-pianoklavier (Graded Hammer Standard) van Yamaha biedt een zwaardere aanslag in het laag en een lichtere aanslag in het hoog, en komt overeen met die van een akoestische piano. Ondertussen kunnen nieuw ontworpen luidsprekers een zeer krachtig geluid leveren, van lage tot hoge noten. De YDP-S34 kan ook de karakteristieke akoestiek van het vleugelgeluid realistischer reproduceren door gebruik te maken van de volgende Yamaha-technologie.

Stereophonic Optimizer: een nieuw soort hoofdtelefoonbeleving
Bij het gebruik van een hoofdtelefoon zorgt de Stereophonic Optimizer dat de pianist van het breed gespreide geluid kan genieten zoals het klinkt als u achter een akoestische piano zit. Met de Stereophonic Optimizer lijken de gesamplede voices van akoestische piano's uit de kast van het instrument te komen. Dit zorgt voor een comfortabele, natuurlijke beleving, die de nadelen van het spelen via een hoofdtelefoon elimineert.

Acoustic Optimizer
De luidsprekers die aan de behuizing zijn bevestigd, leggen een bijzonder fenomeen aan de dag: als er niets wordt gedaan neemt het volume van het geluid toe ten gevolge van de resonantiefrequentie van het materiaal. Het installeren van Acoustic Optimizers met dezelfde resonantiefrequentie in de kast van de piano, onderdrukt deze resonantie. Deze verbetering van het geluid is iets dat alleen mogelijk is dankzij de diepgaande kennis van Yamaha van de interne akoestische eigenschappen van muziekinstrumenten.

Intelligent Acoustic Control (IAC) - voor comfortabel oefenen thuis
Bij lage volumes zijn de lage en hoge noten in het geluid moeilijk te horen, maar aangezien de YDP-S34 is uitgerust met Intelligent Acoustic Control (IAC), waarbij het geluid automatisch wordt aangepast, kunt u bij elk volume genieten van uitstekend uitgebalanceerde pianoklanken.

Bruto adviesprijs € 1.017,- / Kom langs voor de beste prijs!

MEER INFORMATIE

 
   « digitale home piano's overzicht